Teknovation Logo
robot

 
  • Nilan-produktionschef Henrik Andreasen (t.v.) og ansvarlig for programmering og servicering af de to Salvagnini-linjer Kim Pedersen (t.h.) flankerer her Salvagnini Scandinavia-salgschef Bernard Jessen.

14. oktober 2018, kl. 20:33 

Dobbelt op hos Nilan

teknovationNr. 14 - 2018   Hedensted-baserede Nilan A/S har over det seneste års tid, udskiftet deres udtjente S4+P4-stanse- og bukkelinje fra 2001 med hele to tidssvarende linjer, ligeledes fra italienske Salvagnini. Ud over større kapacitet byder de to parallelle installationer også på den seneste teknologis markant større effektivitet.


Nilan i Hedensted har siden etableringen i 1974 udviklet og produceret energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger til større ejendomme i det meste af Europa i højeste kvalitet.

Et godt indeklima, uanset om det er i boliger eller i virksomhedsdomiciler er vigtigt, og i dag integreret i bygningsreglementerne. De dansk-fremstillede Nilan-anlæg er desuden også klimavenlige for de øvrige omgivelser, med høj virkningsgrad og begrænset energiforbrug. Den tendens går også igen i virksomhedens produktion, hvor der senest er blevet installeret to komplette bukke-/stanselinjer, begge leveret af Salvagnini Scandinavia.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi har siden 2001 produceret på en komplet Salvagnini-linje, S4+P4, som igennem årene løbende er blevet vedligeholdt og tilpasset med opdateringer. For nogle år siden indledte vi dialogen med Salvagnini om at skifte linjen med en tidssvarende løsning, og i den proces endte vi så op med en løsning, hvor vi i stedet for den udtjente linje, valgte at investere i to parallelle, hvor den sidste nu også er kommet på plads,” fortæller produktionschef Henrik Andreasen, Nilan, i det aktuelle Teknovation - nr. 14/2028 - og fortsætter:

”Den første linje blev installeret i forsommeren 2017, og siden er yderligere en linje så blevet installeret, mens den gamle er blevet taget ned. Den seneste linje er kommet på plads hen over sommermånederne i år.”

I daglig tale er det i dag ”Linje 1 og Linje 2”. Begge kan de køre direkte fra coils, mens den seneste – Linje 2 - også har adgang til et pladelagertårn, der i øvrigt er fra den udtjente linje, mens Linje 1 er leveret med seneste model.

”Vi er i færd med at indkøre Linje 2 i produktionen, og bestræber os på at køre de største emner på den, i det omfang det passer ind i vores produktion.

Læs hele den spændende artikel i onlineudgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik