Teknovation Logo
robot

 
  • Administrerende direktør Bjørn Thorsen, Ib Andresen Industri, glæder sig over at virksomheden i det seneste regnskabsår er vækstet i stort set alle kundegrupper.

2. oktober 2018, kl. 11:17 

Omsætningen øget med 118 millioner

IAI Holding A/S, der er Ib Andresen Industri A/S’ moderselskab, slutter regnskabsåret 2017/2018 med et overskud på 57 millioner kroner før skat. Sidste år var overskuddet før skat på 48 millioner. I det seneste regnskabsår er omsætningen samtidig steget med 118 millioner.


IAI Holding A/S har i det seneste regnskabsår - 2018/2019 oplevet en stigning i omsætningen på 118 millioner, og om det udtaler CEO Bjørn Thorsen:

”Vi er vækstet i stort set alle vores kundegrupper, og det er tilfredsstillende, at vi har øget den samlede omsætning med ti procent”.

Regnskabsåret er det første i koncernens nuværende strategiperiode.

”Den seneste strategiperiode, som sluttede sidste sommer, bragte vores fokus tilbage på kerneforretningen. I nuværende strategiperiode vil vi med afsæt i kerneforretningen i højere grad have et fokus på vækst,” forklarer Bjørn Thorsen, og uddyber:

”Som vi bekendtgjorde sidste år, så vil vi investere stort i udvidelse af kapaciteten, automatisering og digitalisering. Investeringerne skal understøtte vores forretningsmæssige mål om at vækste med vores kunder samt vinde markedsandele i de markeder, vi opererer i”.

Senest offentliggjorde Ib Andresen Industri, at de investerer i endnu en profilvalselinje til et tocifret millionbeløb. En investering som understøtter målene om mere kapacitet med henblik på at kunne vækste med kunderne, fremhæver Langeskov-virksomheden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik