Teknovation Logo
robot

 
  • Salvagnini Scandinavia skal snart opstille og indkøre en S4Xe+P4L-2516-linje, komplet med højlager, hos Hellberg Dörrar, som ser frem til at opgradere produktionen til ”Hellbergs 2.0”.

18. september 2018, kl. 08:19 

Komplet, fuldautomatisk produktionslinje

Salvagnini Scandinavia har modtaget ordre på en komplet, fuldautomatisk produktionslinje med højlager, stansemaskine og panelbukker, til levering hos Hellbergs Dörrar i svenske Mellerud.


En komplet, fuldautomatisk produktionslinje med højlager, stansemaskine og panelbukker er nu undervejs i produktionen hos italienske Salvagnini, og skal leveres af det skandinaviske salgs- og serviceselskab Salvagnini Scandinavia hos Hellbergs Dörrar i Mellerud.

Hellbergs-løsningen kommer hos kunden til at bidrage til øget kvalitet, leveringssikkerhed såvel som øget produktionskapacitet, fremhæver virksomhedens indehaver, VD Sebastian Hellberg.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han kalder også løsningen for Hellbergs 2.0, og investeringen er nødvendig, hvis virksomheden også skal have en fremtid, påpeger Sebastian Hellberg.

Valget af Salvagnini skyldes producentens position på netop hele produktionslinjer og ikke mindst panelbukkere, fortæller han videre, og understreger, at det er overbevisende referencer han er blevet henvist til, og så tæller det ikke mindst, at Salvagnini har et godt renommé.

Selve installationen har betegnelsen S4Xe30+P4L-2516, og dækker over, at de to integrerede maskiner, henholdsvis stansemaskinen og panelbukkeren, er løsninger, der også kan leveres som Stand Alone-maskiner.

Tårnet har 16 hylder for færdige emner samt fødning af emner direkte til stansemaskinen, og åbner således også for fleksibel udnyttelse, og effektivitet selv ved små serier, eller såkaldt ”Kit”-produktion.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik