Teknovation Logo
robot

 
  • Bystronic Scandinavias ansvarlige i det nordlige Sverige, Tony Abrahamsson, er glad for at have foreslået LOLAB-direktør Thomas Lindblom (t.h.) ByStar Fiber med 8 kilowatt. Her giver de hånd på en vellykket leverance.

18. september 2018, kl. 08:06 

Hastighed og styrke i Norrland

Bystronic Scandinavia har installeret en 8 kilowatt ByStar Fiber-laserskæremaskine hos LOLAB Produkter AB, der primært fremstiller emner i rustfrit og varmforzinkede materialer, og derfor valgte en både kraftig og samtidig hurtig maskine.


I bestræbelserne på at kunne følge med efterspørgslen og kunne servicere sine kunder har svenske LOLAB Produkter AB i Dombäck i Norrland investeret i en større og kraftigere laserskæremaskine i form af en 8 kilowatt ByStar Fiber, leveret af Bystronic Scandinavia AB, der også omfatter salget af de schweiziske maskiner i Danmark.

Den valgte maskine tiltrækker sig opmærksomhed fra både nær og fjern, da den er både den største af sin slags i regionen, og en referencemaskine på sit område for kunder i hele Bystronic Scandinavias område.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinen skal kunne køre i forskellige materialer, og forskellige pladetykkelser. Så selv om det meste ikke er i tykkelser ud over 10 millimeter, så er valget faldet på en kraftig maskine.

På virksomheden er man overrasket over, hvor hurtig maskinen er i de mindre tykkelser, hvad enten materialet er syrefast stål, rustfrit eller varmeforzinkede materialer, fortæller laseroperatør Viktor Eklund, der i forbindelse med leverancen har haft den løbende dialog med Bystronics Tony Abrahamsson.

Han understreger, at det ikke er en tyndplademaskine, selv om det materiale han kører mest i er syrefast 0,7 millimeter rustfrit:

Den kan således sagtens skære i tykkere plader med tilsvarende høje hastigheder, fastslår Viktor Eklund.

”LOLAB er en fleksibel underleverandør, og det er interessant at vejlede dem både på laserskæring og kantpresser, fordi det umiddelbart oplagte, sjældent er det rigtige,” fortæller Tony Abrahamsson, og understreger, at Viktor Eklund og Thomas Lindblom har været åbne for forslag, men bestemt også har haft nogle klare og veldefinerede krav i research-fasen.

"Resultatet er at de nu står med en velfungerende løsning, der både har givet ekstra kapacitet, adgang til kraftig styrke og høje hastigheder her i Norlland,” siger Tony Abrahamsson.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik