Teknovation Logo
robot

 
  • Med den i sommer installerede seks kilowatt Trumpf-fiberdisklaser, fremhæver Treco-folkene en lynende hurtig skærende laserproces, der desuden muliggør fremstillingen af mindre huller og bedre kvalitet i tyndplade, end det var muligt med den tidligere CO2-laser.

15. september 2018, kl. 15:31 

Opgraderinger hos Treco

teknovationNr. 12 - 2018   For at følge med den øgede efterspørgsel i kerneforretningen har virksomheden Treco netop investeret i den pladebearbejdende produktion på både laser- og bukkesiden.


Den fremstormende produktionsvirksomhed Treco A/S, der netop har rundet 105 medarbejdere, fik midt i juli den seneste investering på laserskæresiden inden for dørene i form af en fiberdisklaserskærer fra tyske Trumpf, leveret af den danske forhandler AVN Pladeteknik A/S faciliteret af teknisk salgskonsulent, Morten Dahl.

Nærmere bestemt er der tale om seks kilowatt-udgaven af den tyske maskinproducents 3030 TruLaser-model, der, ifølge produktionsdirektør hos Treco, Per Therkildsen, byder på lynende hurtig skæring af emneprofiler særligt op til fem millimeter pladetykkelser.

Maskinen erstatter en tre kilowatt CO2-laserskærer ligeledes fra Trumpf, og med de seks kilowatt outputpower, klarer den også flot de tykkere pladeprofiler med en god snitkvalitet, understreger produktionsdirektøren.

Treco-folkene har nu haft en måned til at lære maskinen bedre at kende efter installationen og et introduktionskursus fra AVN Pladetekniks teknikere, hvorpå de kunne igangsætte fuld produktion.

Med den øgede kapacitet på skæresiden er en naturlig konsekvens et øget tryk på de øvrige processer, hvorfor virksomheden har valgt også at investere i en udvidelse af kapaciteten på kantbukkesiden, ligeledes med en Trumpf-maskine ligeledes leveret af AVN Pladeteknik.

Her faldt valget på den seneste udgave af producentens Trubend 5085-model med en bukkelængde på 2.000 millimeter, der byder på innovative features som en lavere forskydning af bukkeværktøj og et seks-akset bagstop.

Læs hele den spændende artikel i onlineudgaven af Teknovation 12/2018 ved at følge lænken her

tdm


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik