Teknovation Logo
robot

 
  • JS Metal venter at få Bystronics ti kilowatt-fiberlaserskæremaskine på plads i Tørring-virksomhedens produktion til oktober.

9. august 2018, kl. 07:27 

Ti kilowatt-fiber til JS Metal

Tørring-baserede JS Metal ApS besluttede sig op til sommerpausen for at investere i en ti kilowatt Bystar-fiberlaser fra Bystronic, der leverer maskinen hos kunden medio oktober.


En ti kilowatt-fiberlaserskærer, model Bystar 2 gange 4 meter, med ByTrans Extended og lineære føringer og producentens patenterede SCC-skærehoved samt Byvision-styring, er under produktion hos schweiziske Bystronic til danske JS Metal i Tørring.

Leverancen er planlagt til uge 42, og Steen Holm og det øvrige team hos JS Metal ser frem til at få maskinen på plads, hvor den skal opstilles ved siden af en tilsvarende Bysprint med 4 kilowatt-fiberlaserenhed, der blev anskaffet for år tilbage.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at være kraftigere, med ti kilowatt-fiberlaseren, så er pladeformatet også 2 gange 4 meter på den kommende maskine. Har kundernes format været ud over den eksisterende fiberlasers 1,5 gange 3 meter, så har det været den ældste laserskærer, der hidtil er blevet kørt på, men den står altså nu foran udskiftning, og virksomhedens kapacitet samtidig foran en væsentlig udvidelse af kapaciteten.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik