Teknovation Logo
robot

 
  • Mazaks 3D Fabri Gear III kan klare 8 meter-rør som standard, med option op til 15 meter.

29. juni 2018, kl. 07:01 

3D Fabri Gear III til de lange rør

Den seneste 3D-rørlaserskærer fra japanske Mazak byder på hidtil højeste præcision i bearbejdningen samtidig med at maskinen nu som option kan leveres i længder helt op til 15 meter, fremhæver Mazak.


Med præsentationen af 3. generation af Yamazaki Mazaks 4 kilowatt 3D-rørlaserskærer, model 3D Fabri Gear III, der henvender sig til producenter, der har behov for bearbejdning af lange, tunge rør og samtidig skæring med højeste præcision, fremhæver Mazak.

De japanske maskiner leveres som standard til bearbejdning i længder op til 8 meter. Som option kan de leveres i længder på mere end 15 meter, understreges det.

Ved at skære vertikalt og præcist opnåes så fine skæringer, at det vurderes at svejse og montagetiden efterfølgende også kan halveres. Hertil tilbyder skærehovedets teknologi - Automatic Optimum Focus Positioning Capabality - højeste præcision, understreger Mazak.

Maksimal skæretykkelse er op til 406,4 millimeter i runde emner, takket være auto-centrering klares også firkant- og triangulære rør uden yderligere setup-tid.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik