Teknovation Logo
robot

 
  • QuickTube har i forbindelse med udvælgelsesprocessen undergået en grundig screeningproces, og er nu blandt 8 udvalgte virksomheder med potentiale for øget afsætning til offshoreindustrien, som fra februar 2018 og fem måneder frem skal gennem et intensivt forløb med fokus på boost af bundlinje, markedsandele og fremtidsudsigter, påpeger Bjarne Poulsen.

14. februar 2018, kl. 16:28 

QuickTube udvalgt til elite acceleratorprogram

Skovsager Group-virksomheden QuickTube er blevet valgt blandt cirka 1.300 vækstvirksomheder til at deltage i et ambitiøst acceleratorprogram søsat af de danske regioner med støtte fra EU’s regionale fond. Virksomhedens millioninvestering i 3D-rørlaserteknologi var en afgørende faktor, påpeges det.


Programmet hedder Next Step Challenge, og skal være med til at booste virksomhedens vækst inden for Offshore Industrien.

”Udvælgelsen understreger vores vækstpotentiale, og vi er utroligt stolte over at blive udvalgt blandt så mange andre dygtige virksomheder. Det bekræfter os i, at vi tilbyder en teknologi som er rationel og værdiskabende for blandt andet offshoreindustrien. Men det betyder ikke, at vi kan hvile på laurbærrene. Vi skal smøge ærmerne op de næste fem måneder, da der er nogle store forventninger at leve op til," siger koncernchef hos Skovsager Group, Bjarne Poulsen, og fortsætter:

"Next Step Challenge vil udfordre os maksimalt på vores strategi, forretningsidé og salgs-pitch. Til gengæld får vi et stærkt advisory board og et stort netværk af brancherelaterede interessenter og investorer, som har fokus på netop vores vækstpotentiale. Jeg er overbevist om, at det vil trække QuickTube i en god retning og være med til at realisere potentialet på det globale marked.”

Next Step Challenge er et acceleratorprogram/elitetræningscenter for SMV’er og Startup-virksomheder med vækstpotentiale. Programmet, som er et landsdækkende initiativ, har til formål at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik