Teknovation Logo
robot

 
  • Claus Grud (tv) og Kim Glad ved verdens hurtigste fiberlaser i det fælles showroom i Randers. (Foto: Eagle/Timesavers)

8. december 2017, kl. 07:16 

Makkerpar er rykket en klasse op

Eagle Scandinavia og Timesavers Nordic har for alvor fået gang i salget. Et fælles showroom blev indviet i går i Randers.


Eagle og Timesavers holdt åbent hus i Randers i går torsdag – og arrangementet fortsætter i dag – i Randers, hvor det fælles showroom vises frem.

De to virksomheder, der er gået sammen om salg og markedsføring, har indrettet sig i et nyrenoveret lokale, hvor der er god plads til at præsentere maskiner i aktion. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Gæsterne kunne på førstedagen blandt andet se verdens hurtigste lasermaskine, en 12 kilowatt Eagle iNspire, samt et par fabriksnye afgratnings- og kantrundingsmaskiner fra Timesavers.

”Vi har haft et fantastisk år og solgt langt flere maskiner, end vi havde regnet med,” fortalte direktør Claus Grud fra Timesavers Nordic til Teknovation under åbent hus-arrangementet.

”Nu tager vi næste skridt i vores samarbejde og åbner det her store, fælles showroom. Vi håber at kunne udnytte synergieffekten yderligere mellem de mærker, vi har,” tilføjede han og kom med et frisk eksempel:

Forleden var en finsk kunde på besøg i showroomet for at se en af Eagles maskiner. Det endte med, at kunden også købte to Timesavers-maskiner.

Indtil nu har Eagle Scandinavia solgt fire fiberlasere i 2017 i Danmark. Af Timesavers-maskiner er der blevet solgt 23 enheder i Danmark. Derudover er der blevet afsat to stk. Kuhlmeyer samt en Haeger til hjemmemarkedet.

wib


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik