Teknovation Logo
robot

 
  • Direktionen i IAI-koncernen kan notere et næsten fordoblet overskud i 2016/2017-regnskabet, hvor resultatet er vokset til 48 millionser før skat.

28. september 2017, kl. 14:02 

Dobbelt op hos Ib Andresen Industri

IAI Holding A/S, der er Ib Andresen Industris moderselskab, har afsluttet regnskabsåret 2016/17 med et overskud på 48 millioner kroner før skat, mod et overskud på 24,5 millioner før skat i 2015/16.


I det seneste regnskabsår er overskuddet hos IAI-koncernen næsten fordoblet til 48 mio. før skat. Om det udtaler CEO Bjørn Thorsen:

”Vi er tilfredse med resultatet. Alle vores forretningsområder har oplevet fremgang, og især anden halvdel af regnskabsåret har været positivt. Med dette årsresultat sætter vi også et punktum for en strategiperiode, hvor vi har fokuseret på vores kerneforretning, og skåret alt andet væk. Samtidigt fik vi etableret salgskontorer i England og Sverige samt øget salgsindsatsen i Tyskland. Det med henblik på at styrke vores tilstedeværelse i disse lande, og vi har fået en god start, men ser et endnu større salgspotentiale”.

Ud over Bjørn Thomsen tæller koncerndirektionen også koncerndirektør Brian Skovbjerg og CFO Lone Kolin, og alle glæder de sig over den poositive udvikling.

Nu får medarbejdertrivslen ekstra bevågenhed. Det sker med henblik på at fastholde det store engagement, hele medarbejderstaben har udvist:

”Det positive resultat er ikke kommet af sig selv. Alle medarbejderne har deres andel i, at det er gået godt. Det må vi ikke tage for givet, og vores fokus på trivslen skal bidrage til at fastholde det store engagement”, forklarer Bjørn Thorsen.

Om forventningerne til indeværende regnskabsår lyder også positive toner, og selskabet forventer i 2017/2017 derfor yderligere fremgang. Vi rksomheden har haft en god start på regnskabsåret, hvor omsætningen i første kvartal ligger 20 procent højere end tilsvarende periode sidste år,


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik