Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør og indehaver Michael Lundbech foran Ringsted-domicilet, som naturligt vil være omdrejningspunktet den 6. september, når firmaets 25 års jubilæum markeres med åbent hus.

5. juli 2024, kl. 08:06 

25 år med Michael Lundbech A/S markeres 6/9

Tilbage i sommeren 1999 etablerede Michael Lundbech firmaet værktøjsfabrikken ML Teknik & Design, der siden er blevet til Michael Lundbech A/S. Det markeres med åbent hus den 6. september.


Det er ikke bare navnet, som er ændret over de foreløbig 25 år, som Michael Lundbech har drevet sin virksomhed i Ringsted.

Et af de mere fuldautomatiserede setups for både værktøjsfremstilling og plastsprøjtestøbning under høje renhedsforhold er således i dag omdrejningspunktet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det omfatter blandt andet en fuldautomatiseret fræse- og gnistcelle, flere CNC-fræsemaskiner og gnistmaskiner såvel som avanceret brug af Cad-/Cam-løsninger er dagligdag for værktøjsfabrikken på hovedadressen, mens der på en anden matrikel i nærheden også er blevet etableret et højt automatiseret test- og produktionssetup for plastsprøjtestøbning.

For 25 år siden hed Michael Lundbech ML Teknik & Design, som siden blev det nuværende selskabsnavn, og værktøjsfabrikken har suppleret prototype- og formproduktionen med også at være testcenter og senest også egentlig plastproducent for kunderne.

For Michael Lundbech og personalet har det været en fantastisk rejse, hvor man igennem årene har fremstillet forudsætning for flere tusinde forskellige plastemner, og opbygget den viden, som nu skal fortsætte rejsen, fremhæver Michael Lundbech, der markerer 25 års jubilæet med et åbent hus-arrangement fredag den 6. september.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik