Teknovation Logo
robot

 
  • Supermini-systemet blev lanceret af Horn i 1989 og har til dato været et af producentens meste succesfulde produkter, fremhæves det.

13. juni 2024, kl. 17:22 

Horn lancerer Supermini Type 105

Med den netop lancerede Supermini Type 105 har tyske Horn tilføjet en særlig sintret spånbrydergeometri, fremhæver JR Tool.


Den danske Horn-repræsentant, JR Tool  ApS, Vejle, understreger i forbindelse med lanceringen af den tyske værktøjsproducents Supermini type 105-produkt, hvorledes en af de største udfordringer ved indvendig bearbejdning er dannelsen af lange spåner.

Udboring fører - afhængigt af materialet - således ofte til lange spåner, der vikler sig rundt om værktøjet, tilstopper boringen eller i værste fald forårsager værktøjsbrud.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med Supermini Type 105-værktøjets spånbrydergeometri bliver dette problemt nu afhjulpet yderligere.

Nærmere bestemt byder udboreværktøjssystemet nu på en særlig sintret spånbrydergeometri, der tilbyder høj processikkerhed takket være endnu bedre spånkontrol, påpeges det.

Til fremstillingen af produktets spånbrydergeometri blev der tidligere anvendt blandt andet specielle lasere. Dette øgede imidlertid omkostningerne.

Med den nye model er det med sintringen, ifølge producenten, lykkedes at få skærgeometrien til at strække sig langt ind i skærets hjørneradius. Dette sikrer spånkontrol selv ved lavere infeed-settings.

Geometrien kan benyttes universelt til forskellige materialegrupper og er velegnet til både indvendig, face, kopi og backturning.

Og ud over geometrien har Horn også optimeret værktøjets hårdmetalskaft til at have større stivhed og dermed opnås et endnu mere stabilt skærekantsområde.

Køle-/smørevæskeforsyningen er ligeledes blevet revideret, og produktet er nu kompatibelt med adskillige typer af 105 værktøjsholderne i markedet, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik