Teknovation Logo
robot

 
  • "Vores mål er at etablere en fælles standard på markedet for beregning og klassificering af CO2-aftrykket fra skærende værktøj, hårdmaterialeløsninger og wolframcarbidpulver. På denne måde vil vi være i stand til at give kunderne den CO2-udledningstransparens, de har brug for," siger talsmand for CERATIZIT-ledelsen, dr. Andreas Lackner.

10. juni 2024, kl. 18:18 

CERATIZIT først med aftale om bæredygtighedsmål med Schaeffler

Producenten af hårdmetalværktøj med mere CERATIZIT fremhæver den første bæredygtighedsmålaftale af sin art indgået med lejeproducenten Schaeffler.


De fælles bæredygtighedsmål, der er fastsat i aftale en aftale mellem CERTIZIT og Schaeffler, er en vigtig milepæl for lejeproducentren på vejen mod en klimaneutral forsyningskæde (Scope 3 upstream), fremhæves det.

Ifølge CERATIZIT er aftalen resultatet af en ambitiøse bæredygtighedsstrategi, der gør virksomheden til den første leverandør i kategorien 'Indirect Material', der opfylder kravene til en sådan aftale med Schaeffler.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ikke mindst har oplysninger om virksomhedens Product Carbon Footprint, PCF, været et eksempel, der gør en afgørende for Schaeffler med henblik på at opnå gennemsigtighed om firmaets Scope 3-emissioner, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik