Teknovation Logo
robot

 
  • En dansk delegation, blandt andet omfattende Prins Joachim, havde lejlighed til at høre nærmere om opholdet fra de unge lærlinge, der p.t. er hos Lockheed Martin. (Foto: Lockheed Martin)

16. maj 2024, kl. 12:12 

Prins Joachim mødte danske lærlinge i Texas

I sidste uge samledes en særligt indbudt delegation på Lockheed Martins fabrik i Fort Worth i Texas. Blandt de indbudte var Prins Joachim, som her hilste på de danske lærlinge, der p.t. er på ophold ved F-35-producenten.


Prins Joachim, der til daglig er forsvarsindustriattaché på den danske ambassade i Washington i USA, var med i delegationen fra Danmark, som anførtes af administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen, DIm og formand Claus Jensen, Dansk Metal med, som i sidste uge var på Lockheed Martin, hvor de mødte de danske industriteknikerlærlinge Anne, Thomas, Sebastian og Johan, der lige nu er i oplæring på virksomheden.

Samarbejdet om at udstationere lærlinge til fabrikken i Texas blev etableret i 2018 mellem DI, Dansk Metal, Multicut A/S og Lockheed Martin. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at blive introduceret for den særlige udveksling, hvor de unge lærlinge får indsigt i F-35-fremstillingen over det seks uger lange ophold i Texas, så repræsenterer de samtidige de danske bidrag til kampflyet, og den uddannelse, som gennemføres i Danmark, for at kunne levere løsninger i den absolutte topklasse, hvilket Lockheed Martin natuligt også er meget glade for.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik