Teknovation Logo
robot

 
  • Automated Tool Production, ATP, kan integreres i eksisterende installationer (ikke kun til Walter-maskiner), men også til maskiner fra tredjepartsleverandører, fremhæves det.

15. maj 2024, kl. 22:22 

Autonom robot flytter runde værktøj til opmåling

United Grinding Group præsenterer de seneste muligheder for automatisering af emner mellem processer ved slibning af skærende værktøj ved den igangværende GrindingHub 2024-messe i Stuttgart.


En række af de seneste produkter i United Grinding Groups produktportefølje er på display ved den anden udgave af GrindingHub 2024-messen, der netop nu løber af stablen og varer til og med fredag den 17. maj.

På nyhedessiden kunne gruppens Walter-maskinfabrikat løfte sløret for en automationsløsning, hvor emner autonomt transporteres mellem producentens Helitronic Vision 400 L-værktøjsslibemaskine og en fuldautomatisk Helicheck Plus-målemaskine.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Produktet, der er døbt Automated Tool Production, ATP, muliggør nærmere bestemt automatisk håndtering af cylindriske skærende præcisionsværktøjer og består af mindst én robotcelle, der er tilgængelig forfra, og en mobil transportrobot, der transporterer emnepaletter og enkelte dele mellem lager- og bearbejdningsstationer.

Derudover præsentede yderligere en innovation i form af laserteknologi baseret på den Walters seneste Vision Laser-maskine.

Det vigtigste anvendelsesområde for denne maskine er bearbejdning af skærende værktøjer med skær.

Løsningen består af et innovativt, yderst pålideligt og industritestet lasersystem kombineret med indkapslede optiske moduler, der muliggør en meget høj maskintilgængelighed i daglig drift, fremhæver producenten.

I alt var der 12 maskiner på visning på United Grinding Group-standen, hvor eksempelvis Studer demonstrerede firmaets seneste automationsløsning InsertLoad til brug med de cylidriske slibemaskinmodeller S31 og S33.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik