Teknovation Logo
robot

 
  • ALC-serien kan bearbejde en lang række emner med kompetencer, der gør den til en topkandidat til automatiserede produktionsceller, fremhæver DMG MORI.

14. maj 2024, kl. 13:42 

DMG MORI lancerer ALC-drejebænkserie

Med ALC Series er DMG MORI på banen med det, der betegnes som en 'basemodel' inden for solide drejebænke målrettet automatiseret produktion.


DMG MORI har udviklet ALC-serien af drejebænke med ønsket om at levere en basismaskine, der er kan anvendes af forskellige kundesegmenter til stabilt automatiserede produktionsprocesser over en længere tidsperiode.

Ifølge producenten kommer den blandt andet med 'fræserevolver' med motoriserede værktøjspladser, tre forskellige spindelstørrelser (Ø 52, 65 og 80 millimeter), pinoldok, modspindel og indvendig oliekøling i spindler.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I alt kan den ordres i 15 variationer med fem forskellige bearbejdningsspecifikationer, og de udvendige mål er 2.172x3.620x1.962 millimeter.

På styringssiden introduceres virksomhedens COMPACTline, og i alt 12 teknologicykluser for enklere programmering af komplekse processer er tilgænglige.

Endelig er den udstyres med en række af producentens robotautomationsløsninger såvel som et gantry pick-&-place-setup.

Se en video, der præsenterer detaljerne om maskinen, her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik