Teknovation Logo
robot

 
  • Danske ScandiTools fra Bjæverskov er på plads ved Elmia Verktygsmaskiner 2024 med egen stand, meddeler direktør Søren Risager forud for messeåbningen tirsdag.

14. maj 2024, kl. 12:52 

ScandiTools er klar i Jönköping

Elmia Produktionsmässor 2024 er nu i fuld gang, og blandt udstillerne finder man ScandiTools, som har gjort sig klar til at møde de svenske kunder med deres seneste værktøjsløsninger på egen stand i Elmia Verktygsmaskiner-sektoren, såvel som man er repræsenteret hos samarbejdspartneren Ravema.


Frem til og med fredag er ScandiTools-teamet på plads i Jönköping, hvor den danske værktøjsproducent er spændt på at præsentere de seneste produkter for de besøgende svenske fagfolk:

"Det bliver fantastisk. Vi har arbejdet hårdt på at forberede os til dette øjeblik, og vi ser frem til at vise vores kunder, hvad vi har at tilbyde," siger direktør Søren Risager Nielsen, ScandiTools.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


ScandiTools' værktøj er designet til at imødekomme behovene i den skandinaviske industri, og omfatter både specialiserede værktøjsløsninger standardværktøj såvel som individuelt udviklet specialværktøj.

Søren Risager Nielsen glæder sig over, at stille med et dedikeret og erfarent team af medarbejdere, så man er klar til at imødekomme enhver udfordring, hvor ikke mindst Elmia-messen er en unik lejlighed for at netværke og skabe forbindelser, understreger han.

Elmia Produktionsmässor 2024 har åbent tirsdag til torsdag 9 til 17 og fredag klokken 9 til 15.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik