Teknovation Logo
robot

 
  • Det ene af virksomhedens to DMG MORI CNC-bearbejdningscentre er en CMX 70U fra 2019, der nu er blevet udstyret med PH 150-paletteløsning.Dermed kan derkomme mere gennem produktionen med samme medarbejderstab, fremhæver Nikolai Høj.

12. maj 2024, kl. 21:45 

Højt tempo og spændende AI Cam hos Høj

teknovationNr. 5 - 2024   Der mangler ikke ordrer og andre opgaver at gå i gang med hos Høj Maskinteknik. For at kunne bevare fleksibiliteten er der blevet investeret i automatisering, et større standardiseringsarbejde er også sat i søen såvel som forsøg med AI-baseret Cam-programmering.


Høj Maskinteknik ApS i Randers har siden 2018 etableret sig som avanceret spåntagende underleverandør med en kombination af erfarne folk og moderne CNC-maskiner.

Ejer og stifter Nikolai Høj oplever en industri, som lægger ordrer på bred front i øjeblikket, og det har fået ham til at fortage en række optimeringstiltag.

”Vi skal ikke være de største med mange medarbejdere og en stor administration til at klare dagligdagens nødvendige opgaver. Det er ikke derfor, at jeg valgte at blive selvstændig,” siger han i Teknovation 5/2024, og fortsætter:

”Til gængæld skal vi være knivskarpe på det, vi er gode til - at tage spåner - og for at kunne koncentrere os om det med en mindre organisation, så skal vi bruge et minimum af tid på de mere tidskrævende opgaver i værkstedet, såvel som på kontoret”.

Af den grund har Randers-virksomheden igangsat en række forskellige tiltag, der skal være med til at effektivisere produktionen.

Læs online-versionen af den spændende artikel i det aktuelle Teknovation her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik