Teknovation Logo
robot

 
  • Her ses formand og ejer René Abramsen (t.v.), sammen med virksomhedskonsulent Thomas Dehnfeld og Eskild Abramsen, som siden generationsskiftet i 2016 har været en del af selskabets bestyrelse (t.h.), der nu har valgt at sige stop, og i bestyrelsen er blevet afløst af Thomas Dehnfeld. Bestyrelsen tæller derudover også René Abramsens hustru, Malene Lund Abramsen.

22. april 2024, kl. 16:52 

Kalkuleret underskud

Gråsten Maskinservice A/S har gennemført både Iso 9001 og Iso 14001-certificeringer, og i det seneste år hertil arbejdet yderligere med procesoptimering og implementering af Iso 45001, såvel som investeret i et ERP-systemer samt et fuldt fem-akset DMG MORI-fræsecenter. For 2023 betød det et kalkuleret underskud på 884.000 kroner.


De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent.

Det er årsagen til at Gråsten Maskinservice igennem de senere år har arbejdet med først Iso 9001 og Iso 14001-certificeringer, og i det seneste år hertil arbejdet yderligere med procesoptimering og implementering af Iso 45001, såvel som investeret i et ERP-systemer samt et fuldt fem-akset DMG MORI-fræsecenter, fortæller ejer og formand for selskabet René Abramsen:

"Der er tale om et kalkuleret underskud," siger direktør René Abramsen om 2023-undeerskuddet på 884.000 kroner. Han overtog virksomheden efter sin far Eskild Abramsen i 2016. René Abramsen fortsætter:

"Det er første gang, vi har underskud, men, det har været nødvendigt for, at vi kan bevare vores konkurrencedygtighed, og samtidig øge automatiseringen af arbejdsprocesserne. Den automatisering er vigtig, når det er vanskeligt at tiltrække den nødvendige arbejdskraft. I år forventer vi dog et positivt resultat," fastslår René Abramsen.

Halvdelen af Gråsten Maskinservices omsætning kommer fra traditionelle underleverandøropgaver med dreje- og fræseopgaver i stål, aluminium, plast og rustfrit- og værktøjsstål. Den anden halvdel kommer fra udvikling af specialmaskiner og produktionslinjer, der anvendes af danske virksomheder i blandt andet Japan, USA, Tyskland, Vietnam og Thailand samt store dele af Europa. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik