Teknovation Logo
robot

 
  • I det seneste CERATIZIT Up2Date-katalog fremhæves blandt andet forbedrede muligheder inden for gevindfremstilling til produktserien MonoThread - SFSE & SGF.

19. april 2024, kl. 08:42 

Mød CERATIZIT ved MM30

Den danske gren af CERATIZIT Scandinavia er på plads ved Masentias MM30-event den 30. april til 2. maj, hvor man vil demonstrere nogle af de aktuelt introducerede produkter i programmet.


I lighed med de seneste gange, der har været afholdt Masentia Machining, MM, så er CERATIZIT's danske team også på plads i maskinforhandlerens domicil i Odense den 30. april til 2. maj, ja faktisk til 3. maj, da man også vil være repræsenteret ved det opfølgende Masentia Academy-event målrettet regionens unge.

CERATIZIT-teamet vil her blandt andet vise og orientere om nogle af de seneste produktlanceringer, der blandt andet tæller produktserien MonoThread - SFSE & SGF - der, ifølge hårdmetalværktøjsproducenten, byder ind med et ægte præstationsboost.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Til notfræsning i MaxiChange-serien er der aktuelt også føjet flere hoveder til det fleksible-system med udbytbare skærehoveder MaxiChange Exchangeable Head System.

Og for opspænding af emner i mindre dimensioner fremhæves en væsentligt tilføjelse med MNG mini-serien.

De besøgende vil også kunne få orientering om det øvrige program, samt opfordres til at spørge ind til mulige løsninger på udfordringer, som de møder inden for metalbearbejdning i deres egen produktion, fremhæver CERATIZIT Scandinavia, forud for MM30-deltagelsen.

Tilmelding til MM-30arrangementet kan stadig nåes, og sker ved at klikke på lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik