Teknovation Logo
robot

 
  • Set fra luften falder Kreckelmoos godt ind i naturen i nærområdet, ikke langt fra CERATIZIT-hovedsædet ved Stegerberg. Byggeriet er cirka 300 meter langt og godt 80 meter bredt. Højden er 13 meter.

12. april 2024, kl. 15:36 

Kreckelmoos-udvidelse er kommet godt fra start

teknovationNr. 4 - 2024   Tidligere på året rykkede CERATIZIT dele af den eksisterende produktion fra de hidtidige rammer ved hovedsædet i Stegerberg en kilometer tættere på Plansee-søerne i de netop opførte Kreckelmoos-faciliteter på samlet 34.000 kvadratmeter. Det har givet luft ved hovedsædet og samtidig plads til yderligere teknologiinvesteringer.


Forberedelserne til det aktuelt indviede Kreckelmoos-site blev indledt for fem år siden, og lige tids nok til at det, som er en CERATIZIT vision også er kundernes fokus, og derfor er bæredygtighed I direktionens øjne styrket, og gjort til en egentlig mission, understreges det.

Faciliteterne I det markante byggeri rummer netop den kapacitet, som er nødvendig, samtidig med at ledelsen har kunnet tilpasse sig til markedets efterspørgsel, som kun de færreste kunne forudse tilbage I slutningen 2018, da beslutningen, fortæller CSO Melissa Albeck i det aktuelle Teknovtion - nr. 4/2024.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


“At være med I planlægningen og den praktiske gennemførelse af så omfattende et byggeri har været en stor og interessant opgave, som jeg bestræbt mig på at involvere alle led I salg- og marketingfunktionerne maksimalt I, til fælles bedste,” understreger Melissa Albeck, som naturligt også har drevet tæt samarbejde med de produktionsansvarlige I det østrigske, for at det hele er kommet til at passe sammen:

“Og der er yderligere tiltag på vej af samme slags. Vi stopper ikke op her, men fortsætter vores indsats for øget bæredygtighed, og udvikling I en stadig mere bæredygtig retning, så vi kan nå vores 0-emissionsmål,” understreger Melissa Albeck.

Læs hele den spændendende reportage om CERATIZIT-udvidelsen i online-version ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik