Teknovation Logo
robot

 
  • Cimco A/S er igen repræsenteret ved MM30, der holdes ved Masentia i Odense, 30. april til 2. maj.

Teknovation nr. 4/2024

Seneste fra Mastercam med i Odense

Igen i år udstiller den danske Mastercam-repræsentant Cimco A/S ved Masentia Machining-husudstillingen, MM30. En række af de seneste nyheder til at programmere de udstillede maskiner præsenteres ved arrangementet, der løber af stablen den 30. april til 2. maj.


Det danske industrisoftwarehus Cimco A/S er traditionen tro igen gæsteudstiller ved årets 30. udgave af Masentia Machining-husudstilingen i Odense.

Her vil man blandt andet særligt vise Mastercams seneste avancerede funktioner og integrationer til at designe, simulere og programmere emner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Endvidere har Cimco-repræsentanterne mulighed for at præsentere, hvordan softwaren fungerer sammen med forskellige maskiner og styringer, og hvordan brugerne kan få hjælp til at automatisere produktion, fremhæves det.

Tilmelding (der kan ske ved at klikke her) er gratis, og giver en mulighed for at se den senetse Mastercam-version i aktion ved de 20 udstillede CNC-maskiner, konstaterer gæsteudstilleren Cimco, der repræsenterer Masstercam i Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik