Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgave rummer spændende reportager der har indledt 2024, ligesom der i et 11 sider store specialtema ses frem mod R-24-messen, der holdes 13. til 15. marts i Odense.

23. februar 2024, kl. 13:24 

Travl opstart i 2024

teknovationNr. 2 - 2024   I løbet af årets første syv uger har der været både Nytårskur ved Mazak i Middelfart, Open House ved DMG MORI i Pfronten, dansker-delegation ved CMZ i det nordspanske og hertil diverse maskinleverancer. Der ses også frem mod R-24-messen, 13. til 15. marts i Odense, i den aktuelle udgave, som allerede nu kan ses online.


Ved overgangen til 2024 passerede Danmark endnu en beskæftigelsesrekord, som Danmarks Statistik aktuelt har offentliggjort, og samtidig viser kontorets seneste konjunkturindeks for industrien opadgående tendenser.

Det afspejles også med højt aktivitetsniveau i metal-, plast- og maskinindustrivirksomhederne i de første uger, hvilket alt sammen understøttes af de første aktiviteter blandt udbyderne af maskiner og værktøj til brancherne, som eksempelvis den afviklede Nytårskur 2024 ved Mazak i Middelfart, DMG MORI Danmarks delegationsrejse til Open House Pfronten og CMZ Danmarks ditto delegationsrejse til moderselskabet i det nordspanske, der alle omtales i større reportage i det aktuelle Teknovation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er også beretninger fra Heco International, der har fået en Forte-sav godt i gang efter veludført levering af Metalmaskiner, Amadas aktuelle leverance af en HFE3i 1003-kantbukker til Gram Scientific, Flexteks leverance af en Okuma LB2000EXII MYCx450 CNC-drejebænk til Bjerlev Værktøjsfabrik ved Uldum, DMG MORI's leverance af DMU60 eVo Linear til Flexofold, de seneste tre DN Solutions-maskiner, som Duroc Machine Tool har installeret ved HMA i Odense og Nordics leverance af 3-Nine-olietågeudskiller hos Aviatec i Nørresundby. Desuden skeles der frem mod Meusburger og Hermles kommende tur den 15. til 17. april, Flextek og Hoffmanns kommende event 24. og 25. april i Hedensted, Spåntagningsdage 2024, som KJV og Mazak planlægger i dagene 2. og 3. oktober hos Mazak i Middelfart og AM Summit 2024, der rykkes til større rammer i Øksnehallen i Københvn, når det holdes 24. oktober.

På 11 specialsider er der foromtale af R-24-messen, som 13. til 15. marts samler omkring 150 partnere og udstillere i Odense Congress Center, ligesom der er specialsider med plastteknologi i fokus, som blandt andet stiller skarpt på Engels organomeltproces med mere.

Den trykte udgave er nu på vej ud til modtagerne med distributørerne, der indleder omdelingen fra mandag morgen. Allerede nu er nummeret publiceret i online-version, som kan læses ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik