Teknovation Logo
robot

 
  • Metalmaskiner har aktuelt leveret en Forte SBA-441-sav hos Heco International, hvor Torben Jørgensen (t.v.) og Dennis Hjort (t.h.) glæder sig over den nemme og gode adgang til også at rengøre og vedligeholde saven.

21. februar 2024, kl. 13:48 

Kraftig Forte-sav hos Heco

Metalmaskiner A/S har aktuelt været forbi med kage til Heco International A/S i Hedensted. Kagen skyldes den netop installerede og overleverede, kraftige Forte SBA-441-båndsav, som virksomheden nu råder over.


En robust Forte SBA-441-båndsav med samlet vægt på 4.350 kilogram er nu opstillet og taget i brug ved Heco International.

Således er der kommet øget fart over feltet, når der saves med hårdmetal-båndsavklinger, hvor man snart har savet de første 1.000 emner siden produktionsstarten.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er Hecos Torben Jørgensen og Dennis Hjort, som har stået for indkøringen af deres "nye legetøj". De glæder sig særligt over den nemme og gode adgang til også at rengøre og vedligeholde saven.

Saven er udrustet med dansk dialogbetjening på touchskærmen til CNC-styringen, og ved
Heco kører man automatisk drift med mulighed for fri programmering af alle båndsavens funktioner. Saven er koblet sammen med en robot, der håndterer de afsavede emner direkte ind i en drejebænk.

Den leverede sav har kapacitet til at save firkant 430 gange 430 millimeter, men findes også i både større og mindre versioner, oplyser leverandørens Area Sales Manager Torben Frydensberg.

Hos Heco kommer den seneste installation til at supplere deres ældre sav.

Torben Frydensberg fremhæver således, at Forte er et langlivet produkt, således findes der Forte-save i produktion i Danmark, hvor typeskiltet afslører en alder på plus 50 år, oplyser han. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik