Teknovation Logo
robot

 
  • Stålakademiet.nu-bestyrelsen ses her samlet forud for sidste uges bestyrelsesmøde, der blev afholdt hos Rival.

18. februar 2024, kl. 15:04 

Dynamisk bestyrelsesmøde i Stålakademiet.nu

Sidste uges bestyrelsesmøde i Stålakademiet var et dynamisk et af slagsen. Ved Rival i Stilling nær Skanderborg drøftedes flere initiativer til at gøre det mere attraktivt at gøre metalindustrien til en karrierevej.


Der er mange med til at løfte i fællesskab, noterer koordinator Henning Dam, Stålakademiet.nu i forlængelse af sidste uges bestyrelsesmøde, der blev afviklet hos Rival A/S.

Ud over værtsvirksomheden er det blandt andet også Kverneland Group, Dansk Metal, TEKNIQ Arbejdsgiverne, Mazak Danmark, Maskinfabrikken JST, Steen Nielsen, John Nielsen, Seco Tools og NEXT Uddannelse København, fremhæver Henning Dam.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På dagsordenen var denne gang punkter som GF2-opstartskampagner - hvor man gerne vil trække flere unge ind på studiestart i januar og august, hvervning af unge til lærepladser samt en aktuel fondsansøgning rettet mod de 13- til 16-årige - hvor Stålakademiet.nu gerne vil styrke sin indsats over for unge i udskolingen.

Der var også lejlighed til at følge op på igangværende arbejde, hvor man konstant søger at gøre metalbranchen mere attraktiv for flere unge kollegaer. Og her får man vigtig støtte fra Tuborgfondet gennem projektet "Flere unge i metalindustrien", understreger Henning Dam.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik