Teknovation Logo
robot

 
  • Simodec 2024, der holdes 4. til 8. marts i La Roche-sur-Foron, har et særligt område der henvender sig til unge med finmekaniske interesser.

14. februar 2024, kl. 15:22 

4. til 8. marts gælder det langdrejning

Messecentret i franske La Roche-sur-Foron, tæt på grænsen til Schweiz og Geneve, er 4. til 8. marts værter for Simodec 2024, der samler godt 230 udstillere inden for fortrinsvis kort-/lang- og automatdrejning.


Der er ikke langt til den schweiziske grænse fra messecentret i franske La Roche-sur-Foron, og på Simodec 2024 er nabolandets maskinproducenter naturligt i fokus, når det gælder messen med finmekanik i almindelighed, og drejning fra stang i særdeleshed, i fokus.

Den 4. til 8. marts markeres samtidig 70 år for den første Simodec-messe, der altså afholdtes tilbage i 1954. Og udviklingen inden for kort-/langdrejning såvel som automatdrejning igennem de syv årtier hyldes ved årets messe, meddeler arrangørerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at være hjemsted for udbydere og brugere af finmekanik, så er messen også en lejlighed til at tiltrække interesse for det finmekaniske fag, understreges det videre, og derfor vil der også i år være et større område, hvor unge med interesse for det finmekaniske kan blive inspireret til at søge uddannelses inden for fagområdet.

De metalbearbejdende processer inden for præcisionsfremstilling på maskin- og værktøjssiden er det naturlige omdrejningspunkt, fremhæves det videre, og blandt udstillerne finder man kendte maskinfabrikanter til området som Citizen, CMZ, DMG MORI, Fanuc, Index, Schaublin, Star, Tornos og Willemin-Macodel. På værktøjssiden er blandt andet Fraisa, Horn, Iscar og YG-1 på plads, samt på stanglademagasin-fronten blandt andet også Bucci Industries såvel som LNS samt inden for automatisering blandt andet Erowa og Stäubli blandt de mere end 230 udstillere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik