Teknovation Logo
robot

 
  • 2023 bød på salgsrekord i Customer Care-segmentet og Studer CEO Jens Bleher tog det som et positivt tegn for det kommende regnskabsår, at ordresituationen udviklede sig usædvanligt godt mod slutningen af året.

12. februar 2024, kl. 07:58 

Studer vinder markedsandele i udfordrende år

Det lykkedes slibemaskinproducenten Studer at vinde markedsandele og sætte rekord inden for serviceområdet i 2023 trods svære markedsbetingelser med en lidt lavere omsætning end i 2022. Sådan lød budskabet ved årets Motion Meeting-arrangement i schweiziske Thun. 


På trods af et globalt udfordrende investeringsmiljø fremhæver den schweiziske producenten af præcisionsrundslibemaskiner Studer - en del af United Grinding Group - at det lykkedes at vinde markedsandele i en række regioner herunder Europa.

Selvom udviklingen på ordresiden var svagere på markeder såsom Tyskland, Kina og nogle asiatiske lande, så bød andre dele af verden på positive resultater herunder rekordordreindgang i eksempelvis Spanien, fremhævede CSO hos Studer Sandro Bottazzo, ved det årlige Motion Meeting-arrangement ved hovedsædet i Thun.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Målt på kundesegmenter genererede flyindustrien igen i år den største stigning i nye ordrer og har nu overhalet den faldende automobilindustri.

Værktøjsegmentet præsterede lidt under forventningerne, og det største individuelle segment var, som i det foregående år, ’præcisionsteknik’, der er domineret af underleverandører.

På produktsiden fik den kontinuerlige udvikling af en bred portefølje særlig betydning i 2023.

De indgående ordrer på universelle CNC-rundeslibemaskiner var solid, og modellen med den højeste volumen var S33, efterfulgt af Favorit-CNC, S31 og S41.

Endelig har producenten også udviklet en større portefølje af integrerede automationsprodukter herunder med mulighed for brug af Fanuc Cobots, såvel som lanceret opdateret hardware- og softwarearkitektur under C.O.R.E-strategien til alle CNC-styringer, konstateres det.

Studer og en række af de øvrige fabrikater under United Grinding Group repræsenteres i Danmark af Masentia A/S.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik