Teknovation Logo
robot

 
  • MakroGrip 46 micro er til brug, hvor der er begrænset plads.

Teknovation nr. 1/2024

Kompakt nulpunkts- og emneopspænding

Lang Techniks MakroGrip 46 micro anbefales til flere bespændinger af små emner i trange rum. Den passer til QuickPoint 52 duo-serie.


"Lille men mægtig," lyder det i introduktionen af Lang Techniks MakroGrip 46 micro, fra den danske repræsentant, KJV A/S.

Den er med kompakt skruestikbund med kun to spændebolte, som gør det muligt at fastspænde selv to styk fem-aksede skruestik side om side i kun én nulpunktsplade, og man kan vælge mellem to forskellige nulpunktsplader. En version, der matcher de to monteringsbolte på de små skruestikke eller en plade med seks nulpunktsmonteringshuller, som kan bruges i tre konfigurationer: Èn MakroGrip 46 micro centreret, to MakroGrip 46 micro side om side eller én almindelig MakroGrip fem-akset skruestik (46 eller 77) med fire spændebolte, oplyser KJV's Lang-specialist Niels Johansen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derudover har duo-serien en adapterplade til QuickPoint 52-systemet, der giver komplet kontinuitet og kompatibilitet fra det største til det mindste nulpunktssystem.

MakroGrip micro med kæbebredde 46 millimeter kan holde emner op til 65 millimeter, som helt klart hører hjemme i det lille emneområde. Især virksomheder inden for medicin/medico eller finmekanik kan få nytte af micro-skruestikkene, fremhæves det.

Lang ville ikke være Lang, hvis man ikke straks tænkte på automatiseret fremstilling ved udviklingen af micro-skruestikken. Således forventer Lang, at introducere en automatiseringsløsning i starten af 2024 med disse fem-aksede skruestikke, som vil kræve endnu mindre gulvplads sammenlignet med det velkendte RoboTrex-automationssystem, men som vil brilliere med en utrolig lagerkapacitet på micro-skruestikkene med op til 90 skruestikke.

Det kommende system vil konceptuelt ligne RoboTrex, men vil være endnu bedre skræddersyet til kravene til produktion af små dele, understreger KJV. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik