Teknovation Logo
robot

 
  • Det integrerede oliebaserede glidestyremodul og den bevægelige stabile støttefeature i FMB Turbo 3-38 RS-stangladeren resulterer i optimeret stangfremføring og -støtte i overgangszonen mellem stangladeren og drejebænken, fremhæver Edge Technologies.

20. november 2023, kl. 15:02 

Lancerer Revolutionary Sliding-teknologi

Edge Technologies er på banen med stangladermodellen FMB Turbo 3-38 RS, der skal tage produktiviteten for CNC-langdrejere til næste niveau, fremhæves det.


FMB Turbo 3-38-stangladeren til CNC-langdrejere er blev opgraderet med teknologien Revolutionary Sliding, fremhæver Edge Technologies.

Ifølge den amerikanske producent er det patenterede design det første i branchen, der muliggør understøttelse af stænger hele vejen fra stangføderen ind i drejebænken.

Præsidenten for Edge Technologies Kevin Meehan, fremhæver i forbindelse med lanceringen, at der er tale om en 'Game Changer' i producentens stangladerproduktportfølje i og med, at det patenterede 'glidestyremodul' repræsenterer et betydeligt fremskridt med hensyn til stangstabilitet og RPM-performance.

Ikke mindst langdrejere med længere Z-akse-stroke, der udfører krævende applikationer i udfordrende materialer vil opleve betydelige fordele, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik