Teknovation Logo
robot

 
  • Hele Sydøstasien supporteres nu direkte af koncernen, fremhæver CEO Stephan Nell, United Grinding Group.

6. november 2023, kl. 14:14 

United Grinding Group-datterselskab i Singapore

Den hidtidige repræsentation, kendt  som Walter Ewag Asia Pacific, erstattes nu med et egentligt samlende datterselskab, omfatttende både CNC-slibemaskiner, laser- og målemaskiner i gruppen, samlet under United Grinding Asia Pacific Pte. Ltd, der får adresse i Singapore.


For at understrege, at Sydøstasien er en strategisk vigtig region for United Grinding Group, etableres nu et datterselskab, som får adresse i Singapore, og kan repræsentere hele gruppen i hele regionen fremadrettet, oplyser CEO Stephan Nell, United Grinding Group:

"Potentialet for datterselskaber er stort, og vi har over de senere år oplevet, at antallet af kunder i regionen er vokset stærkt," fastslår Stephan Nell.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved at være direkte repræsenteret, for alle gruppens aktiviteter, kan kunder forvente, at man er hurtigt til rådighed, hvis der er udfordringer, der skal løses, og at koncernen bliver i stand til at imødekomme lokale ønsker til producenten fremadrettet, understreger han videre.

Den hidtidige øverste leder af Walter- og Ewag-fabrikaterne i regionen, Michael Schmid, bliver øverste chef i datterselskabet og ser frem til at videreføre de hidtidige samarbejder i regionen, samtidig med at der bygge oven på. Ikke mindst fordi man nu kan trække på hele gruppens program.

I Danmark er det primært Masentia A/S, Odense, der repræsenterer United Grinding Group, herunder fabrikater som Studer, Blohm og Walter Ewag med flere. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik