Teknovation Logo
robot

 
  • CoroMill MR80 er udviklet til skrubfræsning inden for forskellige typer plan- og profilfræsning i stål og rustfrit stål, fremhæver Coromant.

Teknovation nr. 12/2023

Mere effektiv plan- og profilfræsning

Blandt efterårets lanceringer i Coromant-porteføljen er også CoroMill MR80, der er udviklet til skrubfræsning inden for forskellige typer plan- og profilfræsning i stål og rustfrit stål, fremhæver Sandvik Coromant.


I udviklingsarbejdet for CoroMill MR80 har der været lagt vægt på, at skabe en effektiv og pålidelig skrubfræseløsning, der kan anvendes til selv udfordrende skrubfræsning inden for forskellige typer plan- og profilfræseopgaver i stål og rustfrit stål, fremhæver Sandvik Coromant, i forlængelse af introduktionen.

Ved anvendelse af MR80 skal brugeren opnå mere pålidelig og omkostningseffektiv bearbejdning, i det en rund skærkant på skæret og det patenterede underlagsplattedesign sikrer en letskærende proces.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med det dobbeltsidede skærdesign og 12 skærkanter til rådighed, opnåes en økonomisk løsning, som altså primært er til planfræsning, men også kan finde anvendelse til visse hjørne- og lommefræsningsopgaver, og herunder begrænsede ramping-lommefræsningsfunktioner samt brug ved afbrudt bearbejdning og applikationer med tendens til stråleslid, påpeges det videre.

Fra start tilbydes C-skærstørrelse 12 millimeter, til anvendelse i skærtykkelse op til 6 millimeter og spåndybde op til 3 millimeter. Fræsekroppen er anvendelig til diameter 32 til 100 millimeter, med 12 skær, dorn og cylindriske fræserkroppe med indvendig køling.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik