Teknovation Logo
robot

 
  • CoroCut 2-opgraderingen byder på øget stabilitet og fleksibilitet samt produktivitetsforbedringer, fremhæver Coromant.

Teknovation nr. 14/2023

Alsidig af- og sporstikning

Coromant meddeler, at CoroCut 2 af- og sporstikningskonceptet aktuelt er opgraderet, og byder på øget stabilitet og fleksibilitet samt produktivitetsforbedringer i forhold til producentens hidtidige generationer.


Sandvik Coromants CoroCut 2 af og indstikningslinje tager over, hvor det hidtidige CoroCut 1-2 hidtil har været grundpillen i prducentens løsning for af- og sporstikning.

CoroCut 2-linjen omfatter stadig alle de funktioner brugerne kender fra konceptet, herunder alsidighed, omkostningseffektivitet og sikker bearbejdning, fremhæver Coromants Product Manager Jenny Claus: 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og deler vores viden, mens vi samtidig prøver at lytte til deres konstruktive forslag og være opmærksomme på deres behov. Resultatet har været overvældende positivt," siger Jenny Claus.

Rail-koblingen, der hidtil har været brugt til mellemstore og store skær, giver nu CoroCut 2-linjen en mere præcis skærposition og gør samtidig skæret modstandsdygtigt over for de sidekræfter, der påvirker det, fremhæver Jenny Claus.

CoroCut 2-afstikningsbladene bliver opgraderet med indvendig køling og forbedret fastspændingsdesign, der giver øget fastspændingskraft og bedre sidestabilitet, og det er en kærkommen fordel, når der skal laves faser før afstikning. Værktøjsholdere med præcisionskøling bliver opdateret med en skruefastspændingsløsning, der – i kombination med det stabile skærsædedesign med rail-kobling – holder skærbevægelserne på et minimum, uden at fastspændingskraften går tabt, understreges det videre.

Opgraderingen omfatter også opdaterede kvaliteter og geometrier, blandt andet GC1225, som er et wiper-design til alle afstikningsgeometrier.

Coromants tilsvarende koncepter; CoroCut QD og CoroCut QF, anbefales til større spåndybder, og CoroCut QI anbefales af producenten til indvendig sporstikning og aksialsporstikning i små diametre.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik