Teknovation Logo
robot

 
  • Næste måneds drejeseminar vil blandt andet omfatte demonstrationer ved Nakamura NTY3-100 med Iemca Maestro 52 lademagasin og m-co-spåntransportør i et setup.

9. oktober 2023, kl. 07:42 

Hurtig og fleksibel drejning

23. november planlægger Masentia A/S et drejeseminar i showroom og seminarlokalerne i Odense, hvor blandt andet japanske Nakamuras NTY3-100 kommer i fokus til hurtig og fleksibel CNC-drejning.


Der bliver flere Nakamura-løsninger ved et kommende drejeseminar hos Masentia, fortæller direktør Flemming Hjort, som i øjeblikket er i færd med at forberede invitationer til arrangementet, som holdes 23. november i Odense.

Blandt de løsninger, som kommer i fokus på dagen er Nakamuras NTY3-100, der giver mulighed for drejning af alt fra simple til de mere komplekse emner, fra små til store serier.

I Odense-domicilet står maskinen i en opstilling med et ergonomisk lademagasin fra Iemca, der gør det enkelt at lade stænger fra diameter 10 til 51 millimeter. Hertil er opstillingen med m-co-spåntransportør med duo-filter og 2-stadie højtrykspumper.

CNC-drejeopstillingen står allerede i udstillingen, og omfatter også stor softwarepakke fra Nakamura, og er således klargjort til simultanbearbejdning med to spindler og Y-akse på alle 3 revolvere og op til 72 værktøjspladser

Gennemboring er op til diameter 51 millimeter og der er plads til 36 roterende værktøjsløsninger, fremhæver Masentia, som i nær fremtid præsenterer hele programmet for drejeseminaret den 23. november.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik