Teknovation Logo
robot

 
  • CoroCut 2 er udviklet til at opfylde de specifikke behov inden for af- og sporstikning og får processikkerheden og produktiviteten ved bearbejdning op på et langt højere niveau, fremhæver Sandvik Coromant.

3. oktober 2023, kl. 15:58 

Coromant fremhæver spækket efterår

Sandvik Coromant er traditionen tro på vej med en længere række af produktintroduktioner i efteråret, og nu præsenteres en række højdepunkter ikke mindst inden for afstikning.


Afstikning er et af de områder, som producenter er klar med nyheder inden for, der betegnes som en større opgradering for at 'få processikkerheden og produktiviteten ved bearbejdningen op på et langt højere niveau'.

Nærmere bestemt er der tale om introduktionen af CoroCut 2, der kommer med eksempelvis forbederede skær for mere omkostningseffektiv bearbejdning, nye og opdaterede højtydende skærekvaliteter og forbedret design af værktøjopspændingen, såvel som af præcisionskølingen, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På boresiden fremhæves aktuelt lanceringen af CoroDrill 860 med SD-geometri til HRSA-applikationer op til otte gange diameter.

Og på fræsesiden introduceres den 'ekstremt seje og omkostningseffektive' tolvkantede CoroMill MR80 og på drejesiden en aktuel højtilspændingsståldrejekvalitet, døbt GC4405.

Producenten præsenterer traditionen tro flere nyheder løbende henover efteråret.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik