Teknovation Logo
robot

 
  • MaxiMill 273-serien er eksempelvis udvidet med en model med otte dobbeltsidede oktagon-vendeskær, der leverer forbedret tilspændingshastighed i skæredybder på op til 6 millimeter.

3. oktober 2023, kl. 17:42 

Tre highlights i Up2Date 2023-katalog

Op til årets EMO 2023-messe lancerede CERATIZIT sit seneste Up2Date 2023-katalog. Nu fremhæver værktøjsproducenten tre markante lanceringer til henholdvis tung fræsning og boring.


Det først af tre highlight-produkter i Up2Date-kataloget fra september 2023 er boreløsningen WPC - Change.

WPC- Change og de tilhørende WPC - Change UNI udskiftelige viser, ifølge producenten, at bearbejdning af høj kvalitet er mulig til en overkommelig pris. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette er opnået ved at kombinere fordelene ved producentens WPC-bor med fleksibiliteten ved et udskiftningsystem - for hurtigere omstillinger og det lavest mulige materialeforbrug, fremhæves det.

Med den udskiftelige skæreindsats er der endvidere tale om en ressourcevenlig og omkostningeffektiv løsning.

På fræsesiden fremhæves produkterne til Hydrauliske værktøjsholdere HyPower - Rough og Acces 4,5 grader, såvel som MaxiMill 273 - 08.

Førstnævnte Rough-model er til mere krævende grovbearbejdningsopgaver og Access 4,5 grader-modellen skal give optimeret tilgængelighed i bearbejdningszonen.

CERATIZIT understreger hvorledes hydrauliske værktøjsholdere er blevet en uundværlig del til moderne værktøjsopspændingsteknologi.

De giver en pålidelig og præcis fastspænding af værktøjet ved at udnytte de positive egenskaber ved hydrauliske væsker.

Sammenlignet med andre fastspændingssystemer giver hydrauliske borepatroner bedre vibrationsdæmpning og sikrer længere værktøjslevetid og bedre overfladekvalitet.

Begge HyPower-varianter kombinerer høj præcision med stabilitet, og takket være den avancerede hydrauliske teknologi tilbyder de begge høj radial rundløbsnøjagtighed og spændekraft for optimerede resultater, konstateres det.

Endelig præsenteres den seneste tilføjelse til planfræseren MaxiMill - 273-serien (-08), der, ifølge producenten, kommer med otte dobbeltsidede oktagon-vendeskær, der leverer optimeret tilspændingshastighed i skæredybder på op til 6 millimeter.

Ikke mindst fremhæves en opdateret belægning af skæret, der giver planfræsningssystem forbedret slidbeskyttelse og lang levetid.

Dertil kommer at en større skærtykkelse (s=6,5 mm) og en stor hjørnevinkel på 135 grader forbedrer stabiliteten og er med til at gøre systemet meget pålideligt, selv ved høj spånvolumen og ubemandet drift, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik