Teknovation Logo
robot

 
  • ScandiTools' Søren Risager Nielsen (t.v.) og hans mangeårige ven ved Quaser, CEO Startin Hsieh (t.h.).

21. september 2023, kl. 14:32 

Produktiv tur til Hannover

Direktør Søren Risager Nielsen har haft en produktiv tur til årets metalbearbejdningsmesse i Hannover, hvor han har mødtes med en række kunder, kollegaer og leverandører og fik netværket. 


For ScandiTools A/S, såvel som for direktør Søren Risager Nielsen selv, betyder det at mødes en mulighed for at netværke, styrke relationer og udveksle idéer på tværs af industrien til fælles gavn. Det er i hvert fald en beriget ScandiTools-direktør, som har været på EMO 2023, understreger han.

Og med sig har han ekspertise og engagement, som nu deles med teamet i Bjæverskov-firmaet, ligesom han naturligt vil dele det med sine kunder.

Søren Risager Nielsen finder, at det er afgørende for at levere produkter af høj kvalitet og opfylde kundernes behov, at man har kendskab til de seneste muligheder, og gør det muligt at anvende dem. Det fortjener medarbejderne også, for uden deres indsats ville ScandiTools ikke være i stand til at opretholde den stabilitet og pålidelighed, som de er kendt for, fremhæver Søren Risager Nielsen.

ScandiTools har altid haft et tæt samarbejde med sine leverandører, og EMO-messen har givet mulighed for at forstærke disse relationer yderligere, understreger han. Leverandørerne bidrager med afgørende råvarer, teknologier og maskiner, der er nødvendige for at opretholde ScandiTools' kvalitetsstandarder og levere pålidelige produkter, understreger han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik