Teknovation Logo
robot

 
  • Hos Mapal vil blandt andet Milles aktuelle Optimill Uni Wave blive lanceret i forbindelse med EMO.

Teknovation nr. 11/2023

Millers program af fræsere i fokus

Edeco Tool og den tyske værktøjsproducent Miller, der indgår i Mapal Group, har lagt fælles strategier og styrker nu Millers fræseprograms tilstedeværelse i Skandinavien.


Edecos Sales Manager Thomas Hagger Kirk fremhæver, at man ved Miller er i færd med at fintrimme logistikken, og samtidig vil Edeco selv placere udvalgte dele af Millers sortiment på hovedlageret i Karlstad. Det øgede samarbejde indebærer i første omgang en optrapning af Millers fræseprogram inden for hårdmetal endefræsere:

"Vi har nøje gennemgået Millers sortiment og vil gøre en kraftfuld satsning indenfor fremfor alt dynamisk fræsning, beretter Mattias Bard, produktchef indenfor området fræsning. Miller har en række interessante produkter i familien indenfor dynamisk fræsning, og vi har håndplukket det som passer bedst til vores kunder," siger Thomas Hagger Kirk.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sortimentet vil komme til at omfatte spor-, valse- og allroundfræsere med variation i forhold til længder, dimensioner og geometrier. Det omfatter produktfamilier som Optimill Tro Uni, der er et fem-skærs værktøj i flere forskellige længder for dynamisk fræsning i forskellige materialer. Lige så interessant er ifølge Thomas Hagger Kirk også Optimill-Uni-Wave, en endefræser med spånbryder som med sine bølgeformede skærekanter medfører en højere spånvolumen, samtidigt findes modellen også med indvendig køling.

Sideløbende med Millers produktlanceringer præsenterer i forbindelse med EMO-messen også andre lanceringer fra Mapals øvrige brands, som ligeledes vil få plads på Edecos  lager. 

Beck lancerer eksempelvis HNC Plus, som er en universel rival til bund- og gennemgående huller. Et  andet produkt, som fremhæves, er Drillreamer Pyramid, et hårdmetal-boreværktøj men god centrering. 

"Vi vil endda også forstærke vores holdersortiment med nye hydrauliske patroner fra WTE. WTE' s High Performance-partoner holdere er af meget høj klasse til attraktive priser," fastslår Thomas Hagger Kirk, som sammen med det øvrige team er at finde på Mapal-stande i Hal 4 i forbindelse med EMO 2023 i Hannover, 18. til 23. september.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik