Teknovation Logo
robot

 
  • Michael Markussen er pr. september tiltrådt som produktionschef ved Gravlund Industrigummi.

12. september 2023, kl. 09:18 

Michael Markussen er nu ved Gravlund

Pr. september er Michael Markussen tiltrådt som produktionschef ved Gravlund Industrigummi A/S, hvor han vil kombinere sin viden om metalbearbejdning, med specialet inden for gummi.


Selv om uddannelsen er smed og maskintekniker, så er plast ikke fremmed for Michael Markussen, der blandt andet har fået plast- og gummi-teorierne på plads gennem praktisk erfaring med CNC-bearbejdning af metal- og plastemner. Og det kan nu blive en fordel for Gravlund Industrigummi, fortæller Michael Markussen, der således i en årrække har fulgt den danske gummiproducent fra sidelinjen:

"For mange år siden var jeg selvstændig og havde værksted tæt ved Gravlunds daværende adresse. Dengang introducerede Mads Gravlund mig for gummimaterialets fortræffeligheder, og siden har jeg løbende fulgt med i virksomhedens udvikling. Jeg må sige, at det er en fornøjelse at være i en virksomhed, der sætter en ære i at have styr på selv de mindste detaljer," siger Michael Markussen, i forbindelse med at han pr. september er blevet ansat som produktionschef ved Gravlund Industrigummi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Som produktionschef hos Gravlund, der har produktion i Ballerup, kommer Michael Markussen fremadrettet til at varetage en række opgaver med planlægning og kvalitetsstyring med mere, oplyses det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik