Teknovation Logo
robot

 
  • CNC-maskinerne fra Chiron Group er nu repræsenteret i Danmark ved Dana-Tool, Horsens.

5. september 2023, kl. 16:16 

Chiron nu hos Dana-Tool

Tyske Chirons CNC-maskiner er nu repræsenteret i Danmark gennem Dana-Tool A/S, der nu har fået overdraget forhandlingen.


I forbindelse med annonceringen af tilstedeværelsen på EMO 2023-messen, der holdes i Hannover den 18. til 23. september, fremhæver Dana-Tool at man kan træffe firmaets danske personale hos tyske Kern såvel som hos Chiron og spanske Danobat.

Chiron er det senest tilføjede produkt i maskinprogrammet hos Dana-Tool, og aftalen om forhandlingen er indledt i den sidste halvdel af sommeren, og således nu i kraft, oplyser indehaver og CEO Peter André Sørensen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kern-repræsentationen har han haft igennem noget tid, mens Danobat også er tilføjet på det seneste, og således vil det være første gang, at man kan møde Dana-Tool på de tre producenters stande i Hannover, hvor Kern udstiller i Hal 12, og i år har to Highlights; dels Kern Micro HD, der er forsynet med den seneste højhastighedsspindel fra Fischer og Heidenhains TNC 7 CNC-styring, og dels  laserbearbejdningscentret Femto E3.

Chiron vil ligeledes være at finde i Hal 12 mens Danobat er placeret i Hal 11.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik