Teknovation Logo
robot

 
  • I alt 11 slibeløsninger vises frem på United Grinding-standen på EMO 2023.

10. august 2023, kl. 16:26 

Automatisering til Studer S31 highlightes hos United Grinding

Blandt lanceringerne hos United Grinding fremhæves en automatiseringsløsning ved udvendig slibning på Studers S31-maskine som et Highlight på den kommende stand ved årets metalbearbejdningsmesse i Hannover.


Studers seneste slibemaskinteknologier præsenteres sammen med tilsvarende lanceringer fra søsterselskaberne Blohm og Walter på United Grindings EMO 2023-stand i Hannover den 18. til 23. september.

Highlights på messestanden vil desuden være kundecases, der skal understøtte gruppens indsats på Customer Care-området, som ikke mindst understøttes med en stribe digitale "assistent-systemer", oplyser United Grinding.

Det gælder eksempelvis Production Monitor og gruppens digitale fjernbetjening; Service Monitor ligesom yderligere digitale løsninger er undervejs, og introduceres på messestanden i forbindelse med EMO-messen, understreger United Grinding.

Blandt lanceringerne på standen vil også være en automatiseringsløsning ved udvendig slibning på en Studer S31-slibemaskine, som løbende vil blive demonstreret. Samlet vil der på standen cirka 1.000 kvadratmeter være 16 udstillede maskiner fra programmet.

United Grindings løsninger er i Danmark repræsenteret gennem Masentia A/S, som også vil være til stede på standen i Hannover i messeperioden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik