Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre er det her Matsuuras europæiske direktør Tsukase Yoshigaito, CEO Katsu Matsuura og Bjerlev Værtkøjsfabriks Henrik Kristensen, der inspicerer en detalje ved det seneste Matsuura-fræsecenter på virksomheden.

28. juni 2023, kl. 18:36 

Katsu Matsuura afsluttede Europa-tur ved Bjerlev Værktøjsfabrik

Flere ugers rundtur til europæiske kunder for Matsuura-CEO Katsu Matsuura afsluttedes i denne uge i Skandinavien, hvor rundturens sidste stop var en mindeværdig erfaringsudveksling hos Bjerlev Værktøjsfabrik ved Uldum.


Nogle travle uger for CEO Katsu Matsuura afsluttedes onsdag eftermiddag med nogle festlige timer ved Bjerlev Værktøjsfabrik oven på besøg ved en stribe europæiske kunder.

Netop Europa er i dag den japanske fræsemaskinproducents væsentligste marked, og Skandinavien har pæn betydning for Katsu Matsuura, understreger han oven på mandagens besøg ved svenske kunder, tirsdagens rundtur videre til nogle stykker på Sjælland for så onsdag at runde af med fire besøg, hvor Bjerlev Værktøjsfabrik blev den sidste, inden det onsdag aften blev med afgang fra Billund via Frankfurt og tilbage til Japan.

Ved besøgene i Europa har Matsuura-topchefen fået præsentationer af virksomhederne, selv introduceret den japanske producent samt ikke mindst netværket om ønsker til fremtidige Matsuura-løsninger. Han understreger, at det er en familievirksomhed, hvor han selv er tredje generation, og hvor fjerde generation også er i virksomheden, og glæder sig over at være repræsenteret ved Masentia A/S, der ligeledes er en familievirksomhed, ledet af anden generation, ligesom Bjerlev Værktøjsfabrik er en familieejet virksomhed, ledet af anden generation, og med tredje generation godt med ved bordet i form af Kristensens tre sønner.

Og ved Bjerlev-besøget efterlod han sig også et varigt minde, da ejerfamiliens yngste fik ham til at skrive en hilsen på dagen - både på japansk og engelsk - som nu skal i glas og ramme, og understrege, at Katsu Matsuura var her i 2023, som det også var tilfældet på din tidligere adresse i Tørring i 2017.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik