Teknovation Logo
robot

 
  • Vinderne vil modtage en belønning på CHF 10.000, Fritz Studer Award og et certifikat. Prisoverrækkelsen finder sted i midten af februar 2024.

21. juni 2023, kl. 16:22 

Deltag i Fritz Studer Award 2023

For syvende gang uddeler schweiziske Studer forskningsprisen Fritz Studer Award til studerende ved europæiske universiteter eller tekniske skoler.


Producenten af højpræcitions rundslibemaskiner til bearbejdning af små og mellemstore emner, Studer, inviterer igen tuderende ved europæiske universiteter eller tekniske skoler til at deltage i konkurrencen om forskningsprisen Fritz Studer Award på det.

Prispræmien svarer til omkring 75.000 kroner og går til deltagere der kommer med kreative løsninger, som kan fremme og styrke innovation inden for maskinindustrien.

Nærmere bestemt leder juryen efter løsninger såsom innovative maskinkoncepter eller komponenter til præcisionsværktøjsmaskiner, alternative materialer i maskinkonstruktion, simuleringsmodeller for dynamisk og termisk påvirkning af værktøjsmaskiner, styre- og sensorkoncepter til værktøjsmaskiner, digitale løsninger til at understøtte slibningsprocessen, nye eller avancerede fremstillingsteknologier, især inden for præcisionsbearbejdning, såsom slibning, hård drejning med videre.

Afgørende for vurderingen er først og fremmest gennemførligheden af teknologien/processen inden for maskinindustrien. Derefter vil det blive vurderet om tilgangen ikke er set før.

Endelig vil de indsendte løsningers videnskabelige indhold, form og rigtighed vil også blive vurderet, konstateres det.

Mere information om deltagelse kan findes på producentens hjemmeside.

Maskinteknologier fra Studer, der er en del af United Grinding Group, repræsenteres i Danmark af Masentia A/S. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik