Teknovation Logo
robot

 
  • Den seneste investering på fræsesiden er i dette fuldt fem-aksede Okuma MU4000V, der er en maskine med høj nøjagtighed, fastslår CNC Teams Jesper Fredlev, der her ses sammen med Flexteks Torben Friis Trap (t.h.) ved maskinen.

2. juni 2023, kl. 13:06 

CNC løfter kvaliteten

teknovationNr. 7 - 2023   Der investeres løbende ved Horsens-baserede CNC Team A/S. Og i et samarbejde med Flextek A/S er det blevet til en række investeringer, ikke mindst over de seneste år, som har sikret virksomheden konstant vækst, og understøttet bestræbelserne på fremstilling af emner med den højeste håndværksmæssige kvalitet.


Seneste investering ved CNC Team er en fem-akset Okuma MU-4000V, som virksomheden fremhæver som en fræsemaskine med god dynamik og stor driftsikkerhed, der sikres ved Okumas selvtænkende teknologier, som eksempelvis via spånkraftovervågning, der automatisk skifter til søsterværktøj. Det gør at maskinen kan være selvkørende i mange timer, og derved frigører ledig kapacitet i driften, fortæller Jesper Fredlev, der er den ene af CNC Teams tre ejere:

”Vi vælger Okuma, da vi kender stabiliteten i maskinen, og således ved, at det skaber driftsikkerhed. Både for os selv og vores kunder. MU4000V er netop en maskine med høj nøjagtighed,” fastslår Jesper Fredlev.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den større maskinpark har betydet at CNC Team stod foran pladsmangel. Derfor finder man nu virksomheden på to forskellige adresser i Horsens.

CNC-fræsemaskiner er blevet samlet i den gamle afdeling, mens alle CNC-drejebænke er rykket i de tilbyggede omgivelser, der imidlertid er placeret på hver sin side af samme vej, så alle medarbejdere ses stadig dagligt. 

Læs hele artiklen i onlineudgaven af Teknvoation 7/2023 ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik