Teknovation Logo
robot

 
  • Teknovation 7/2023 er nu på vej ud til læserne, og kan derfor nu også ses i online-version.

2. juni 2023, kl. 11:52 

Maskininvesteringer løfter industrien

teknovationNr. 7 - 2023   Trykkeriet har atter afleveret den seneste udgivelse, som nu er sendt til vores distributører, der omdeler i næste uge. Allerede nu kan man online læse en stribe spændende artikler om aktuelle CNC-leverancer, der yderligere løfter den hjemlige metalindustri.


Den aktuelle udgave af Teknovation rummer blandt andet et større tilbageblik på sidste måneds Control 2023-messe i Stuttgart i fokus i specialtemasiderne om måleteknik.

Der er også specialtemasider om Additive Manufacturing, AM, og Cad/Cam såvel som specialsider om både pladebearbejdning såvel som spåntagende metalbearbejdning i udgivelsen denne gang.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er travlhed hos flere af maskinleverandørerne i disse uger. Blandt andet hos Pers Group, som aktuelt har leveret ved J-Coatings, SLM Solutions, der har leveret hos SSAB, Amada har været forbi sønderjyske CK-MT med en flagskibsmodel inden for producentens fiberlaserskærere; en 9 kiloWatt Regius-fiberlaserskæremaskine såvel som været hos Nårup Pladeindustri ved Tommerup på Fyn med en 30 tons Amada-revolverstanser mens Svejsehuset oven på tre salg på VTM Summit 2023 blandt andet har leveret den udstillede Bodor-fiberlaser hos RG Stålbyg i Sabro.

Når det gælder spåntagende CNC-maskine, så berettes denne gang om et samarbejde mellem Flextek A/S og CNC Team A/S og fordoblet areal ved Sand Maskinfabrik ved Ringsted, der aktuelt også har overtaget J.B.S. Spændeteknik og står over for installation af Zoller-forindstillingsapparat med mere.

Læs hele Teknovation 7/2023 i online-version ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik