Teknovation Logo
robot

 
  • Der var mødt unge branchefolk piger som drenge op alle dage, men særligt åbningsdagen var afsat til erhvervsskoleeleverne.

1. maj 2023, kl. 15:36 

Mere end ti seriøse emner i bogen

Stålakademiet havde fire vellykkede dage på årets metalbearbejdningsmesse i Odense, hvor der blev talt med mange branchemedlemmer og flere seriøse emner kom i bogen, fremhæver organisationen.


Med mere end ti seriøse emner i bogen, som forhåbentlig bliver medlemmer i løbet af foråret.

Sådan lyder konklusionen fra Stålakademiet oven på VTM Summit 2023, der afsluttedes i fredags.

Stålakademiet er samlingsorganisation for en række supportteams på forskellige metalbearbejdningsuddannelser blandt andre industritekniker.nu.

Et af de "gamle" medlemmer Masentia A/S med direktør, Flemming Hjort, i spidsen holdt et indlæg for godt 200 erhvervsskoleelever på åbningsdagen, der blev vel modtaget blandt de unge. 

Ros fik direktøren, der har promoveret VTM-konceptet som et samlingspunkt for metalindustrien i Danmark, desuden for at tage et par unge kollegaer med til mødet med de unge industritekniker og værktøjsmager lærlinge. 

Det er nemlig enormt vigtigt, at branchen får fortalt de unge, at en god erhvervsuddannelse kan føre til en bred vifte af karrieremuligheder, fremhæves det.

Metalindustrien som karrievej flugter således med Stålindustriens projekt 'Flere unge i metalindustrien', som støttes af Tuborgfondet, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik