Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Flemming Hjort, Masentia A/S, og direktør Søren Gerber, Duroc Machine Tool, markerede deres tilfredshed med VTM Summit 2023 med højt løftede arme kort før lukketid fredag.

28. april 2023, kl. 15:08 

5.549 besøgende på VTM

Efter fire spændende og travle dage i Odense, lyder der generel tilfredshed fra de 116 udstillere, der tiltrak 5.549 besøgende, som udviste rigtig stor interesse for såvel CNC-værktøjsmaskiner til både plade og spån, tilhørende værktøj, måleudstyr, Cad-/Cam-løsninger såvel som Additive Manufacturing, AM.


Spontant løftede direktør Flemming Hjort, Masentia A/S, og direktør Søren Gerber, Duroc Machine Tool, hænderne over hovedet, da de kort før sluttidspunktet på messens sidstedag gjorde status over fire travle dage i Odense i forbindelse med VTM Summit 2023.

Det var ikke bare en tom gestus. Der er stor tilfredshed med afviklingen, og ikke mindst det besøg på standene, som de to maskinforhandlere har oplevet, siden dørene blev slået op tirsdag den 25. april. Der har ikke været mange stille øjeblikke, og således havde de ikke tidligere end kort før lukketid fredag haft lejlighed til at udveksle oplevelser. Og fra begge sider lyder stor tilfredshed og anerkendelse over for de besøgendes interesse og fremmøde. 

Ligesom Søren Gerber, så har også direktør Peter Jørgensen, OSG Scandinavia A/S, været en del af messens faglige udvalg, og han istemmer også, og udtrykker, at responsen har overgået forhåndsforventningerne markant, og udløst et meget spændende udbytte af de fire dage. Nøjagtigt som det gør sig gældende for direktør Henrik Mathiasen, Seco Tools A/S, og for Head of Group Portfolio Metal Simon Sondrup, Kyocera Unimerco Tooling A/S, der ligeledes har været en del af messens faglige udvalg.

Kyocera Unimerco har her også været repræsenteret af salgschef Jan Møgelmose, metrologi-divisionen, og han er ligeledes meget tilfreds med både fremmødet og det udbytte, det har givet. 

Sidste deltager i det faglige udvalg er QRS' salgs- og marketingdirektør Olav K. Sjørslev er helt på linje, og understreger, at det er meget målrettede besøgende, firmaet har på standen, som gerne vil høre nærmere om konkrete automationsmuligheder i deres respektive produktioner. Det kan QRS ikke opnå på nogen anden messe, end VTM, der er et event samlet omkring CNC-værktøjsmaskinerne.

Det er klare udmeldinger, som går igen og igen blandt talrige af de 116 udstillere, der var på plads, og forpligter, når det gælder det videre arbejde med messekonceptet fremadrettet, hvortil der nu igangsættes tilfredsanalyser blandt såvel besøgende som udstillere, hvorefter det faglige udvalgt naturligvis inddrages i det videre arbejde.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik