Teknovation Logo
robot

 
  • Peter Jørgensen (t.h.) og Niclas Fager fremhæver en vellykket messe i Odense med demonstrationer af de seneste muligheder med kombinationen af krympeværktøj og OSG's portefølje af hårdmetalprodukter.

28. april 2023, kl. 08:22 

Interessen for krympning bliver større

De seneste ti år har udviklingen inden for krympeteknologier taget store skidt fremad. I Odense har OSG og Haimer haft succes med at demonstrere den allerseneste teknologi over det, de betegner som foreløbigt tre travle dage. Der er også åbent i Odense fredag den 28. april til klokken 15.


For at opnå det bedste bearbejdningsresultat med hårdmetalværktøj på eksempelvis de seneste fleraksede CNC-maskiner er stabilitet i processen A og O.

Over de seneste tre dage har OSG og Haimer demonstreret, hvor langt krympeprocesserne i kombination med værktøjssystemet Safe Lock og OSG's seneste hårdmetalprodukter er kommet.

Dette med henblik på at tilføre bearbejdsningsprocesser yderligere en dimension i forhold til nøjagtighed og fleksibilitet.

Ifølge Haimers svenske Sales Manager for Skandinavien, Niclas Fager, og den danske direktør for OSG Scandinavia, Peter Jørgensen, har tiltaget båret frugt og været med til at trække mange besøgende til standen.

"Vi har oplevet en stor interesse for de muligheder, som vi kan byde ind med i form af løsninger, der kombinerer de tre produktkategorier. De fem-aksede maskiner er i dag overalt i den danske metalindustri, og det har været en af drivkræfterne til at øge opmærksomheden på mulighederne med Haimers krympeteknologi," siger Peter Jørgensen, og suppleres af Niclas Fager:

"Ikke bare øger krympeteknikker nøjagtigheden i de spåntagende processer. De gør det også muligt at vælge mindre og slankere værktøjsholderløsninger, som gør det muligt at fremstille endnu mere avancerede features med seneste dynamiske maskinmodeller."

"At vi har kunnet demonstrere mulighederne med livebearbejdning har bestemt været tiltag, der har trukket godt i de besøgende. Jeg har været med på danske branchemesser siden 2002, og årets VTM Summit har bestemt markeret sig positivt," tilføjer han.

Der er muligt at opleve setuppet frem til kl. 15 i dag fredag, hvor dørene endegyldigt lukker for 2023-udgaven af Odense-messen. 

Se mere om VTM Summit 2023, og få gratis adgang til messen ved at klikke på lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik