Teknovation Logo
robot

 
  • Fremadrettet vil aktiviteterne i Stensved blive varetaget af datterselskab Uni-
    Technology Stensved A/S, oplyser Uni-Technology.

12. april 2023, kl. 11:16 

Uni-Technology overtager aktiviteterne i Stensved Formværktøj

Uni-Technology A/S meddeler onsdag, at selskabet overtager aktiviteterne i Stensved Formværktøj ApS, som videreføres gennem det nyetablerede datterselskab Uni-Technology Stensved A/S.


Pr. 12. april er aktiviteterne i Stensved Formværktøj overgået til det nyetablerede Uni-Technology Stensved A/S, som fremadrettet drives fra lokaliteten i Stensved, tæt ved Vordingborg, hvor 17 medarbejdere indgår i overtagelsen, oplyser køber, Kenneth Westergaard Andersen, der er ejer og administrerende direktør i moderselskabet, Uni-Technology A/S, Vejle:

”De to virksomheder matcher hinanden fantastisk. Selv om vi fokuserer på forskellige kundesegmenter, supplerer vi hinanden teknologisk og produktionsmæssigt. Vores kunder får nu adgang til to teams af kompetente medarbejdere og en maskinpark, der kan løfte endnu flere opgaver. Jeg glæder mig til at se, hvordan vi i fællesskab kan udvikle de 2 virksomheder, så vi kan servicere vores kunder endnu bedre i fremtiden," siger Kenneth Westergaard Andersen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han løfter samtidig sløret for, at der er planer om flere ansættelser, både i Vejle og i Stensved, for at imødekomme den fortsat stigende efterspørgsel, og leve op til kundernes ønsker og forventninger.

Morten Lind Gregersen, som er den ene af de to tidligere ejere, fortsætter som administrerende direktør i Uni-Technology Stensved A/S. Den anden tidligere ejer, Bjarne Bo Hilt, forlader virksomheden.

”Jeg vil gerne sige min partner gennem mange år, Bjarne Bo Hilt, mange tak for godt samarbejde. Vi har været på udkig efter en partner, der kan udvikle vores virksomhed yderligere, og det fandt vi i Uni-Technology. Tilsammen dækker vi nu hele Danmark, ligesom vi står stærkere i forhold til udenlandske kunder. Jeg er sikker på, at vi med dette set-up kan skabe endnu mere værdi for vores kunder. Samtidig er Uni-Technology startet på den grønne omstilling, og her glæder vi os til at drage fordel af deres kompetencer og erfaringer,” siger Morten Lind Gregersen.

Uni-Technology har base i Vejle, og næsten 40 års erfaring. De eksisterende 14 medarbejdere konstruerer, producerer og servicerer støbe- og stanseværktøj samt finmekanik til plastindustrien og flere andre industrier, mens man i Stensved primært har betjent medicinalindustrien og flere andre industrier med formværktøj i godt 50 år. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik