Teknovation Logo
robot

 
  • Sales Manager, Brian Olsen (t.v.) og servicetekniker Steen Hansen, holder messeopvarmning i showroomet i Langeskov med den netop opstillede Index G200.2 med tre revolvere og MBL 65-lademagasin.

25. marts 2023, kl. 08:38 

Index opgraderer forud for VTM Summit-deltagelsen

teknovationNr. 4 - 2023   Den danske afdeling af Index demonstrerer tre CNC-maskiner, når det går løs ved VTM Summit, den 25. til 28. april i Odense. Messeopvarmningen foregår i teknologicentret i Langeskov, hvor en Index G200.2 med MBL-lademagasin netop er blevet opstillet som lagermaskine.


Med et halvt dusin medarbejdere og tre maskiner på 117 kvadratmeter lægger den danske afdeling af de tyske CNC-drejespecialister fra Index op til en væsentlig indsats, når det går løs ved årets store begivenhed for den spåntagende danske industri; VTM 2023 i Odense Congress Center.

Virksomheden med dansk showroom i Langeskov på Fyn havde et rigtig flot 2022 og ser optimistisk på fremtiden for metalindustrien i Danmark, fremhæver Sales Manager Brian Olsen. Ikke mindst tror han på mange besøgende i Odense i forhold til de tilbagemeldinger, han har fået fra sit netværk i branchen:

”Vi laver igen en stor messesatsning med tre udstillede maskiner, der kommer direkte fra værket i Esslingen. Eksempelvis demonstrer vi den seneste Index ABC-y, der, som navnet indikerer, er blevet introduceret med Y-akse, hvilket skete for godt et halvt år siden på AMB-messen i Stuttgart og altså nu får nordeuropæisk messepremiere,” siger Brian Olsen, og fortsætter:

”Vores stand bliver designet i samarbejde med et eksternt bureau, og så satser vi på at være seks medarbejdere kontinuerligt på standen i form af undertegnede og vores tre serviceteknikere Steen Hansen, Otto Eberhard og Leif Klidtgaard. Dertil får vi efter planen hjælp fra to teknikere fra henholdsvis Tyskland og Sverige”.

På maskinsiden præsenteres ud over Index ABC-y-modellen yderligere en Index-maskine i form af modellen C200, der kommer med 80 bars pumpetryk og MBL-lademagasin. Den tredje udstillede maskine er Traub-modellen TNL-20 med 11 CNC-styrede akser.

Herudover vil det være muligt at få en dybere snak om de seneste digitale muligheder ikke mindst med Index’ iX4.0 iX-mobile App’en, oplyser Brian Olsen.

Læs hele den spændende artikel i Teknovation 4/2023, der kan ses online ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik