Teknovation Logo
robot

 
  • Nakamuras NTY3-150 CNC-drejecenter demonstreres løbende i drift hos Masentia ved VTM Summit 2023, som en af i alt syv CNC-maskiner med strøm på i forbindelse med messen.

20. marts 2023, kl. 08:48 

Morgendagens fremstillingsmuligheder

Når det 25. til 28. april går løs med årets metalbearbejdningstræf i Odense Congress Center vil Masentia A/S stille op som "hjemmehold", og præsentere en stribe bud på morgendagens fremstillingsmuligheder inden for såvel CNC-drejning, -fræsning, -bore-/gevindskæring, gnistbearbejdning, slibning og Cam-produkter.


I næste måned går det løs i Odense Congress Center, når den danske metalindustri mødes til VTM Summit 2023. Masentia er her på hjemmebane, og der er tænkt nøje over, hvilke maskiner der udstilles og kan opleves af de besøgende, fremhæver CEO Flemming Hjort:

”Vi medbringer et bredt udvalg af vores stærke brands og giver vores bud på morgendagens fremstillingsmuligheder inden for CNC-drejning, -fræsning, -bore-/-gevindskæring, gnistbearbejdning, slibning og Cam-produkter,” fastslår Flemming Hjort. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Masentia vil stå klar med live-demo af både Brother Speedio M200X3, Matsuura MX-330, Nakamura NTY3-150, Citizen L20 VII, CUT P550-Pro, Mill E700U PC5, Studer Favorit 1000.

Og har man endnu ikke været kunde hos Masentia, har man mulighed for at vinde en maskine i seks måneder, hvis man møder op på standen, og lægge sit kort i bowlen for at deltage i konkurrencen ligesom alle vil blive inviteret på messens (måske) bedste kop kaffe på standen, hvor Masentia har sikret sig sin vanlige baristos tilstedeværelse ved Fogarolli-kaffemaskinen, understreges det.

Ud over demoer, kaffe og konkurrence vil der også være rig lejlighed til at drøfte de individuelt bedste bearbejdningsmuligheder med salgsteamet alle fire dage, fastslår Flemming Hjort. 

Se mere om VTM Summit 2023 og gratis adgang til messen ved at klikke her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik